Sukkerfrie Flødeboller med hindbærskum!

with 55 kommentarer

Da det jo var Flødeboller med hindbærskum, der vandt vores lille afstemning på facebook,
får i selvfølgelig den lækre opskrift lige her.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.42.44

Marcipan bunde:
25g vanilje protein
65g mandelmel
1 knivspids salt
Lidt minimælk
Lidt mandel essens

Hindbærskum:
Æggehvide fra 3 store æg
2 Spsk. Sukrin melis
1 kop hindbær

Overtræk:
Mørk chokolade 72%
Frysetørrede hindbær.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.41.39

 

 

 

Fremgangs måde:

Bland proteinpulver, mandelmel og salt
Tilsæt en lidt mælk og ælt det sammen til en klump.
Rul det til en tyk pølse og kom det i køleskabet.

Pisk æggehviderne næsten stive, kom sukrin i og pisk igen.
Tag væde fra hindbærende og mos dem i en kop, kom det i æggene lidt efter lidt og pisk det stift.

Tag marcipanen ud og skær den i skiver.
Tryk dem runde og flade på en bageplade.

Kom hindbær skummet i en sprøjtepose og sprøjt skummet på hver marcipan bund.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.42.03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom flødebollerne i ovnen ved 150* varmluft i ca. 4 min. Så de stivner lidt.

Tag dem ud og lad dem køle af.
Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.42.14

 

 

 

 

 

 

 

 

Smelt chokolade i et vandbad og hæld det forsigtigt over flødebollerne.
Kom evt. Frysetørrede hindbær på toppen som pynt.
Stil dem så på køl i min. 15-20min.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.42.24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velbekomme 🙂

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 15.42.32

Leave a Reply