Lækkert Foccaciabrød med vindruer og rosmarin!

with Ingen kommentarer

Focacciabrød
-med vindruer og rosmarin.

Skærmbillede 2016-02-16 kl. 21.38.41

ca. 10 pers

Dej:
10g Gær
5 dl. Lunkent vand
200g Ølandshvede (kan købes i netto)
400g Økologisk hvedemel
15g Salt

Skærmbillede 2016-02-16 kl. 21.38.14

Sådan gør du:

Kom vand og gær op i en skål og rør det ud.
Tilsæt mel og salt og ælt det i en røremaskine eller med en håndmixer i ca. 10 min.
Dæk dejen til og lad den hæve i ca. 60 min.
Klargør i mellemtiden toppingen!

Topping:
1 Stor håndfuld røde druer (uden sten)
2 Skalotteløg eller 1/2 bundt forårsløg
2 Fed hvidløg
1 dl. Olivenolie
2 tsk. Rosmarin
2 tsk. Oregano
1 spsk. Groft havsalt
1 tsk. Peber

Sådan gør du:
Halvér druerne
Pil og snit skalotteløgene fint
Knus hvidløgene og rør dem sammen med olivenolien, skalotteløgene, rosmarin, oregano havsalt og peber.

Tag en høj bradepande i passende størrelse og beklæd den med bagepapir
Tryk dejen ud i hele bradepanden og lad den hæve i 30 min igen
Forvarm ovnen til 225* (alm. ovn)

Brug nu fingrene til at trykke huller i dejen og fordel fyldet så det kommer godt ned i hullerne
Fordel de halve vindrier rundt på helebrødet og tryk dem ned i dejen

Bag brødet i ca. 30 min til overfladen er flot gylden og sprød

Skærmbillede 2016-02-16 kl. 21.38.54

 

 

God fornøjelse!

De bedste hilsner
Johannes Hylby & Michelle Fuglsang – Fitness Rådgivning

Leave a Reply